"Ahi Evran ve Ahilik" ana temasında "Yardımlaşma ve Adil Paylaşım" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencimiz Sibel TUNÇOK ile birlikte okul Müdürümüz Ömer PEKER İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN'ı ziyaret etti.

Ahilik Teşkilatını ve Ahilik İlkelerini dünyaya tanıtmak, Ahilik Teşkilatının "Halka Hizmet, Hakka Hizmet Anlayışı" ile Anadolu ticaretinin ve sanat dallarına sağladığı katkıları gelecek nesillere aktarmak amacıyla Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri bünyesinde mesleki eğitim alan öğrenciler ile Mesleki Eğitim Merkezleri öğrencilerini kapsayan "Ahi Evran ve Ahilik" ana temasında "Yardımlaşma ve Adil Paylaşım" konulu resim yarışması sonucunda dereceye giren öğrencimiz Sibel TUNÇOK, Okul Müdürümüz Ömer PEKER ve İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa GÜNAY ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN 'ı ziyaret etti.

Öğrencimizle sohbet edip eserini inceleyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik edip hediye verdi.

09.07.2021 237

09-07-2021