Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği (AFYAŞAD) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile düzenlenen 'Kadınana Paneline' okulumuz Münazara Kulübü öğrencilerimiz ile katılımda bulunduk.  Programa Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Afyonkarahisar  Valisi Gökmen ÇİÇEK, Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK, rektörler, baro başkanı katıldı. Av. Nilgün Seçen'in moderatörlüğünde panalistler; Yazar Raziye Demiralay Celep, "Dünden Bu Güne Afyonkarahisar'da Kadınanalar", AKÜ İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Zekiye Sönmez, "İslam'da Kadın ve Kadın Hakları" ve "Kadın Hakları" konusunda, Av. Gönül Ar Güngör kadınlarımınız yasal hak ve özgürlükleri konularında sunum yaptılar.

09.03.2022 135

09-03-202209-03-202209-03-2022