Okulumuz Hemşire Yardımcılığı Sınıflarındaki öğrencilerimizle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Merkezi Sterilizasyon Ünitesi gezisi düzenlendi.

Okulumuz 10/C ve 10/E  Hemşire Yardımcılığı Sınıfları öğrencilerimizle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Merkezi Sterilizasyon Ünitesi gezisi düzenlendi. Temel Mesleki Uygulamalar Dersi konuları ile paralel olarak düzenlenen gezide sterilizasyon işlemi öncesi ve sonrası yapılan tüm işlemleri, kullanılan malzemeleri, cihazları yerinde gözlemleme fırsatı buldular. Ayrıca dezenfektanların kullanım alanları ve uygulamaları hakkında bilgi ve deneyim sahibi oldular. Ders sürecinde öğrendikleri bilgi ve uygulamaları sahada pekiştirmiş oldular.

MSÜ'nün tanıtılmasında emeği geçen MSÜ sorumlusu Nuray Hemşire'ye, Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice CİNGÖZ ÖZSOY'a teşekkür ederiz.

14.10.2022 276

19-10-202214-10-202214-10-202214-10-2022