MEGDEP kapsamında hazırlanan, Zafer Kalkınma Ajansı Mali Desteği ile gerçekleştirilen "Yapay Zeka ve Derin Öğrenme Tabanlı Sağlık Teknisyenliği Atölyesi Kurulması" projemizde en önemli iştirakçilerimizden olan Özel Dr. Fatih Öğüç Fertillife Afyon Hastanesine okulumuz Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ziyarette bulunduk. Fertillife Afyon Hastanesi Başhekimi Dr. Zafer ÜNLÜER'e projemize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Proje kapsamında eğitimlerini aldıktan sonra Fertillife Hastaneleri Grubunda istihdam edilen kursiyerlerimize sertifikaları takdim edildi.

14.12.2021 267

14-12-2021